Skip to main content

Vacature Productie medewerker

Vroeg Pieken groeit uit haar jasje en heeft daarom jouw hulp hard nodig!

Vroeg Pieken is een clubconcept dat events door heel Nederland organiseert. Op onze feesten hoef je niet tot middernacht te wachten om te kunnen dansen op je favoriete nummers. Vroeg Pieken start om 20:00u en zorgt ervoor dat je om 00.30u helemaal voldaan aan je weekend bent begonnen. Lekker vroeg losgaan op de door jou gekozen hitjes, want jij bepaalt welke nummers er bij Vroeg Pieken gedraaid worden.

Om onze groei in goede banen te leiden zoeken wij een productiemedewerker die verantwoordelijk is voor de pre- en postproductie. Onze events vinden vooral op vrijdag plaats. Het aantal op één avond kan variëren van 1 tot ongeveer 8 events.

In eerste instantie word je verantwoordelijk voor:
– Het contact met alle clubs waarmee we samenwerken. Jij stemt alles vooraf met ze af. Denk aan de juiste techniek, het doorgeven van de benodigde info voor de avond zelf, maar ook de evaluatie achteraf.
– Het beheren en controleren van de voorraad voor de eventmanagers. Op onze feestjes vind je oneindig veel confetti, glitter en opblaas microfoons.
– Het briefen van de eventmanagers en DJ’s.
– Feedback verzamelen en registreren.
– Communicatie met onze marketeer en webbeheerder. Jij levert aan wat ze nodig hebben om online alles te kunnen regelen.
– Beheren van de ticketshop.

Ons ideale plaatje is dat jij deze taken vanaf september 2023 voor 16 uur per week voor jouw rekening neemt, grotendeels op ons kantoor in Tilburg. Het hele productieproces groeit op korte termijn verder. Daarom is er ook de mogelijkheid in januari 2024 door te groeien naar 32 uur per week. Dan hoort bijvoorbeeld ook de eventplanning, personeelsplanning, uitvoeren en bewaken van de mediastrategie, concept bewaking, locatie bezoeken en benaderen van nieuwe samenwerkingspartners tot jouw takenpakket.

Je wordt onderdeel  van een jong en groeiend bedrijf. Samen werken we hard om ervoor te zorgen dat je Vroeg kunt Pieken in heel Nederland én België. Daarnaast vinden wij ook jouw persoonlijke ontwikkeling en (mentale) gezondheid belangrijk en zorgen we samen voor een goede balans tussen werk en privé.

Je kan van ons verwachten:
– Levenslang gratis toegang tot Vroeg Pieken met twee vrienden.
– Een passend salaris
– Thuiswerkdag(en)
– Laptop
– Flexibiliteit
– Doorgroeimogelijkheden
– Lunch op kantoor
– Uiteraard; borrels
– Veel flauwe grappen op kantoor
– Als je er even helemaal klaar mee bent hebben we een super fijne bank waar je een power nap op kan doen.

Wat we van jou verwachten:
Het is zeker geen vereiste om een studie in deze richting gedaan te hebben. De ervaring leert ons. ‘Je hebt het of je hebt niet’. Je pakt aan, je ziet zelf wat er nog moet gebeuren, je denkt een stap vooruit, je ziet problemen/kansen aankomen, je hebt gezond verstand, streng doch rechtvaardig (en aardig) en je bent vooral niet bang om te handelen. Oja; en ons feedback geven als jij denkt dat dat nodig is.

Vragen of solliciteren:
Heb je vragen voordat je solliciteert? Bel dan naar Isabel (0628824401) of Marit (0618556487) of mail naar info@vroegpieken.com.

Solliciteren kan tot en met 11 juni door het sturen van jouw CV en motivatiebrief naar info@vroegpieken.com.