Skip links

WE STELLEN ONS GRAAG AAN JE VOOR!

Wij zijn Marit, Isabel en Goedele ofwel Team Vroeg Pieken.

In de zomer van 2018 is het idee van Vroeg Pieken ontstaan. We zaten samen bij Café Smederij in Tilburg. Het was een zomeravond en wij genoten, zoals velen, buiten op het terras van de zon. Het was er lekker druk, er stond goede muziek op en er hing een fijn sfeertje. Zo’n avond waarbij je zin krijgt om te dansen.

Al pratende over de rest van onze plannen ontstond er bij ons een vraag. Waarom zijn er zo weinig feestjes waar je aan het begin van de avond al naartoe kunt gaan? Het echte nachtleven begint vaak pas rond 12 of 1 uur ’s nachts. Wij, alle drie groot fan van dansen, hadden geen zin om nog een paar uur te moeten wachten.

Onze avond is uiteindelijk anders verlopen dan we hadden gedacht. We zijn aan de slag gegaan met onze eigen wens: een toegankelijk feestje vroeg op de avond. Alle drie zijn we bekend met de evenementen-wereld, maar we hadden zelf nog nooit iets georganiseerd. De naam was gelukkig snel bedacht. Vroeg Pieken, want dat is wat er bij ons feestje gebeurd.

Maar we wilden toch net iets meer dan dat. Vroeg Pieken organiseren wij voor jullie, maar de avond maken we samen. En wat is daarvoor nou meer bepalend dan de muziek? Daarom kun je bij ons je favoriete hitje zelf insturen. Dan zorgen wij ervoor dat je tijdens Vroeg Pieken gegarandeerd los kunt gaan!

Liefs,

Team Vroeg Pieken

Heb je een vraag voor Vroeg Pieken?

Wij staan open voor een kop koffie. Ben je DJ, fotograaf, videomaker of heb je een leuke locatie en interesse in Vroeg Pieken? Nodig ons uit!

info@vroegpieken.com

Vroeg Pieken V.O.F.
KvK: 73733016
BTW: 859644972B01